Podjetje je svojo dolgoletno uspešno poslovno pot začelo leta 1964 na Bledu. Glavno delovno sredstvo so takrat bili trije stroji za predelavo plastike, Izdelke katerih je podjetje dobavljalo tedanjim industrijskim velikanom, kot so: Elan, Jugobanka, Eta, Podravka, Tobačna tovarna Beograd in drugi. Zaradi kvalitete izdelkov, natančnosti pri izdelavi in zanesljivosti pri dobavi, je podjetje beležilo stalno rast, se nenehno posodabljalo, s čimer pa je raslo tudi število strojev ter zaposlenih.

S širitvijo obsega dela in specifičnimi zahtevami strank, se je pojavila potreba po ustanovitvi lastne orodjarne za izdelavo orodij za vlivanje plastike. S tem je podjetje lahko pričelo z izdelavo izdelkov, ki so bili plod lastnega razvoja, hkrati pa se zmanjšala odvisnost podjetja od izdelovalcev orodij za vlivanje plastike. V seznam lastnih izdelkov so se tako vpisali mnogi proizvodi za sejemsko in akvizitersko prodajo, kot so npr.: rubikova kocka, električne šiviljske škarje, ročne škarje, imitacije »kroparske« balkonske ograje, različne vrste hranilnikov, otroške igrače, otroški stolčki, ipd.

Z razpadom Jugoslavije leta 1990 se je za podjetje začelo obdobje novih poslovnih priložnosti. Podjetje je začelo iskati poslovne partnerje na tujih trgih, in sicer v Nemčiji, Avstriji, Švici in Italiji, kjer so obstajale potrebe po izdelkih iz plastike ter s tem povezanimi orodji. Pri osvajanju novih trgov je podjetje bilo precej uspešno zato se je kmalu zaradi povečanih potreb po proizvodnih in poslovnih prostorih, ter zaradi lažje dostopnosti za transport in logistiko, preselilo v Lesce v poslovno-industrijsko cono, kjer se nahaja še danes.